Mobile image

Dr. Bjørn Gunnar Kristiansen

Spesialist i ortopedi

Ortoped

Spesialitet

Spesialist i ortopedisk kirurgi

Utdannelse

Medisinsk embetsutdannelseUniversitetet i Bergen, UiB
Spesialistutdannelse i ortopediSørlandet Sykehus Kristiansand
Lovisenberg Diakonale Sykehus

Arbeidserfaring

Assistentlege  2008 – 2012Sørlandet Sykehus Kristiansand
Konstituert overlege 2012Sørlandet Sykehus Kristiansand
Assistentlege 2013 – 2014Lovisenberg Diakonale Sykehus
Overlege ortopedi 2014 ->Sørlandet Sykehus Kristiansand

Om spesialisten 

Bjørn Gunnar Kristiansen var ferdig utdannet lege i 2006. Han har siden 2008 jobbet ved Ortopedisk avdeling Sørlandet Sykehus Kristiansand, foruten to år av spesialiseringen ved Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo. Bjørn Gunnar er aktiv i Norsk Artroskopiforening, og har vært styremedlem siden 2017, nestleder fra 2020.

Arbeidsområder

Bjørn Gunnar vil tilby konsultasjoner for voksne og barn innen de fleste ortopediske problemstillinger, men vil ha spesielt fokus på idretts-, kne- og skulderlidelser. Ved Sørlandet Privatsykehus vil du få kompetent vurdering, og en skreddersydd behandling for best mulig resultat på kort og lang sikt.

Bjørn Gunnar er en omgjengelig, engasjert og kvalitetsbevisst ortopedkirurg, som vil sette av god tid samtale og undersøkelse. Du vil få mulighet til å lese din journal etter et besøk, og du trenger ingen henvisning for å få en ortopedisk vurdering.

Sørlandet Privatsykehus vil tilstrebe kort ventetid, og også mulighet for time til konsultasjon, behandlinger og operasjoner på dagtid og kveldstid.