Mobile image

Arild Ege

Spesialist i fysioterapi

Fysioterapeut

Spesialitet

Spesialist i fysioterapi

Utdannelse

Fysioterapi – 1998-2001Manchester School of Physiotherapy
Spesialist i idrettsskaderManchester School of Physiotherapy

Arbeidserfaring

Fusioterapeut 2001 – 2008Manchester Sports Injuries Clinic og Active Physiotherapy
UnderviserUniversitetet of Bolton

Om spesialisten 

Arild Ege ble utdannet ved Manchester School of Physiotherapy i 2001 og har en tilleggsutdannelse på 60 studiepoeng innen idrettsskader.  

I England jobbet han for Manchester Sports Injuries Clinic og Active Physiotherapy frem til 2008. Han underviste også ved Universitetet i Bolton innenfor fagområdene Biomekanikk og Manuellterapi.

I 2008 flyttet han tilbake til Norge hvor Ege siden har jobbet med ortopediske problemstillinger ved Sørlandet Sykehus Kristiansand.

Arbeidsområder

Ege vil tilby konsultasjoner for voksne og barn innen alle fysioterapeutiske problemstillinger. Spesielt vil han ha fokus på idretts-, kne- og skulderlidelser og bistå både i forberedelser til og etterbehandling av ortopediske og håndkirurgiske operasjoner. Ege er primus motor for vår fysioterpiavdeling og har i lengre tid viet stort sett all sin tid til evidensbasert rehabilitering. Dette betyr at all rehabilitering og fysiterapeutisk behandling er klinisk dokumentert. Sykehuset har også egen testlab og vil følge behandlingsresultatene med objektive målinger.

Hos fysioterapeutene vil du få et tilrettelagt treningsopplegg i egen applikasjon på mobilen og vil også kunne kommunisere med dem via video om ønskelig. Du kan derfor har et desentralt trenings- og behandlingopplegg ved sykehuset.

Ved Sørlandet Privatsykehus vil du få kompetent vurdering, og en skreddersydd behandling for best mulig resultat på kort og lang sikt. Arild er en svært omgjengelig, faglig dyktig, engasjert og svært kvalitetsbevisst fysioterapeut, som vil sette av god tid undersøkelser, tester og behandlinger.

Sørlandet Privatsykehus vil tilstrebe kort ventetid, og også mulighet for time til konsultasjon, behandlinger og tester på dagtid og kveldstid.