Mobile image

Dr. Terje Ugland

Spesialist i ortopedi

Ortoped

Spesialitet

Spesialist i ortopedisk kirurgi

Utdannelse

Medisinsk embetsutdannelse
Spesialistutdannelse generell kirurgi og ortopedi
PhD

Arbeidserfaring

Om spesialisten

Dr. Ugland har bred og langvarig erfaring som kliniker etter mer enn 25 år arbeid som om overlege i ortopedi. Han har vært med å bygget opp den artroskopiske virksomheten ved både Sørlandet Sykehus Kristiansand. Terje har de seneste år drevet mest med protesekirurgi artroskopisk kirurg i innenfor spesielt skulder og kne. Dr. Ugland vil utreder og vurderer de fleste problemstillinger innenfor ortopedi og muskel skjelettplager.

Arbeidsområder

Dr. Ugland vil tilby konsultasjoner for voksne og barn innen de fleste ortopediske problemstillinger, men har spesielt fokus på fot- og hofte, samt traumatologi. Ved Sørlandet Privatsykehus vil du få kompetent vurdering, og en skreddersydd behandling for best mulig resultat på kort og lang sikt.

Terje er en svært erfaren og kvalitetsbevisst ortopedkirurg, og vil sette av god tid til samtale og undersøkelse. Du vil få mulighet til å lese din journal etter et besøk, og du trenger ingen henvisning for å få en ortopedisk vurdering.

Sørlandet Privatsykehus vil tilstrebe kort ventetid, og også mulighet for time til konsultasjon, behandlinger og operasjoner på dagtid og kveldstid.