Mobile image

Dr. Carl Hammarlund

Spesialist i generell kirurgi og urologi

UROLOG

Spesialitet

Spesialist i generell kirurgi

Spesialist i urologi

Utdannelse

Medisinsk embetsutdannelse fra Lunds Universitet, Sverige2002
Spesialistutdannelse i generell kirurgi2015
Spesialistutdannelse i urologi2015

Arbeidserfaring

LiS LegeSørlandet Sykehus HF – Kristiansand
LiS LegeHaukeland Universitetssjukehus HF
OverlegeSørlandet Sykehus HF – Arendal
SeksjonsoverlegeSørlandet Sykehus HF – Arendal
UniversitetslektorOslo Univeristetssykehus HF
LederFagråd for Robotkirurgi – Sørlandet Sykehus HF

 

Om spesialisten 

Dr. Carl Hammarlund studerte medisin ved Universitetet i Lund. Etter legestudiene var dr. Hammarlund turnuslege ved Sørlandet Sykehus Arendal, hvor han ferdigstilte sin spesialisering innenfor Urologi og Generell kirurgi etter tjeneste ved Haukeland Universitetssykehus og Sørlandet Sykehus HF – Arendal.

Dr. Hammarlund har siden 2012 vært delaktig i oppbyggingen av robotkirurgien i Sørlandet Sykehus HF, var den første som utførte en robotassistert operasjon på Sørlandet, og har utført over 600 robotassisterte operasjoner.

Dr. Hammarlund har bred erfaring med utredning og behandling av urologiske problemstillinger innen kreftkirurgi og godartede urologiske sykdommer. Ved Sørlandet Privatsykehus har vi muligheten å tilby deg høykvalifisert og skreddersydd utrednings- og behandling innen de fleste felt av urologien. Våre urologer arbeider tett sammen med gynekologisk avdeling.

 

Arbeidsområder

Dr. Hammarlund vil sette av god tid både til undersøkelse og samtale før operasjon. Ved Sørlandet Privatsykehus praktiserer vi en «lege-en pasient-prinsippet». Det betyr at den legen som utreder deg er den legen som vil tilby deg og gjennomføre operasjonen. På samme måte er det av operasjonssykepleiere en av vårt personal du kan forholde deg til gjennom hele forløpet av behandlingen. Det er din kirurg som velger operasjonsteknikk, om det er åpen eller laparoskopisk kirurgi. Du vil alltid få skriftlige prøvesvar, tilgang til ultralydbilder og selvsagt mulighet til å lese din journal etter et besøk.

Du trenger ingen henvisning til urologisk vurdering ved Sørlandet Privatsykehus.

Sørlandet Privatsykehus vil tilstrebe kort ventetid, og også mulighet for time på kveldstid.